دسرفرانسوی...

#دسر_فرانسوی

مواد لازم دسر فرانسوی :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

کاکائو

یک قاشق مربا خوری سرپر

نامشخص

شیر

یک لیوان

100 گرم / 110کالری

پودر قند

یک قاشق غذا خوری سر پر

100 گرم / 400کالری

زرده تخم مرغ

چهار عدد

100 گرم / 339کالری

خامه

200 (دویست)گرم

100 گرم / 350کالری

شکر

2/1 پیمانه(نصف پیمانه)

100 گرم / 400کالری

ورقه ژلاتین ضخیم

سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق)

100 گرم / 338کالری

طرز تهیه دسر فرانسوی
*. ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود.

*. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند می زنیم. سپس کاکائو را در شیر حل می کنیم.

*. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می کنیم و هم می زنیم.

*. سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم.

*. ته قالب را با کره چرب می کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم 
??????????

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.